Wednesday, March 17, 2010

Interesting Job Offer from Canon ...

Got an e-mail today ... as follows ...

Based on your career profile, you may be interested in the following job(s). Please review the job description(s) and if you wish to continue the process, click on the job link below.

CFI0106 -- Yhteyspäällikkö Canon Business Center Ouluun

Haemme nyt lisää myyntivoimaa Canon Business Center Ouluun

Etsimme 19 hengen tiimiimme yhteyspäällikköä vastaamaan nimettyjen asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Toimialueesi rakentuu Oulun talousalueen asiakkuuksista erittäin monipuolisessa yrityskentässä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aitoa kiinnostusta asiakkaittesi liiketoimintaa kohtaan ja halua kehittää heidän työnkulkujaan tulostuksen- ja dokumentinhallinnan osalta.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, tuloskeskeinen ja pitkäjännitteinen. Kommunikoit sujuvasti eri tahojen, niin yritysjohdon kuin tekniikan ja hankinnan ammattilaisten kanssa. Koulutustaustasi on kaupallinen ja suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Canon on arvostettu brändi kautta maailman. Olemme luovuuteen ja innovatiivisuuteen innostava kumppani, yhteisö- ja ympäristövastuullinen edelläkävijä, kuunteleva huipputeknologian ja palveluiden kehittäjä.


Lisätietoja tehtävästä: aluepäällikkö Petri Mattila, Canon Business Center Oulu, p. 040 716 9391.

Odotamme hakemustasi ja CV:täsi palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2010.


Might be a bit cold "oop north" - and my lack of Finnish could also be an obstacle !!!!

2 comments:

Fatty said...

I'd go for it Mike, opening doors and all that!

Nortoner said...

I've been to Finland a couple of times Mike - lovely country but the people are a right miserable mob - until the y get out of Finland and get bladdered - then they're the funniest, friendliest people on earth! (Maybe cos they can't afford to get drunk in Finland!)